Individuen en groepen op het terras bij De Jongens

Ook als je geen activiteit bij ons doet ben je van harte welkom in onze horeca. Binnen of op ons terras, we bedienen je graag! 

Ben je toe aan een pauze wandelend, fietsend of op de motor? Dit is de ideale plek voor een kop koffie of lunch. Je kunt ook gezellig komen borrelen en genieten van een verfrissend drankje, wijntje of special bier.

neem een heerlijke hamburger bij de jongens van outdoor

Lunchen met een groep bij De Jongens

Je wilt leuke activiteiten doen met je familie of vriendengroep en tussendoor genieten in de horeca met een stevige lunch. Met de kont in het bos en aan het Boerestreek plein.  Wij hebben voor groepen verschillende lunch mogelijkheden, benieuwd? 

Grote groepen? (+10)

Info en aanvragen via onderstaande button!

BBQ-en voor groepen bij De Jongens

Je wilt leuke activiteiten doen met je familie of vriendengroep en daarna lekker nagenieten in de horeca.

Bij het barbecueën blijft iedereen in beweging is het gezellig struinen langs de schalen en de roosters. Bourgondisch een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer. 

Grote groepen? (+12)

Info en aanvragen via onderstaande button!

Outdoor cooking voor groepen bij De Jongens

Grijp de mogelijkheid aan om samen een sterren maaltijd te creëren. Koken op hout met verschillende technieken. Samen aan de slag in de voorbereiding, het koken én het eten.

De perfecte combinatie van een activiteit en samen eten.

Grote groepen? (+15)

Info en aanvragen via onderstaande button!

Buffetten voor groepen bij De Jongens

Maak jullie feest compleet met een buffet na keuze. Kies het pakket dat jullie aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, de buffetpakketten zijn samengesteld met verschillende warme en koud gerechten en salades. Onze cateraars maken er een ware traktatie van! Wij hebben voor groepen verschillende buffet mogelijkheden, benieuwd?  

Grote groepen? (+12)

Info en aanvragen via onderstaande button!

hier vind je ons horeca aanbod

Hier vind je al onze outdoor activiteiten

Hier vind je al onze klimactiviteiten

Je bent van harte welkom op onze locatie. Wij bieden maatwerk qua eten en drinken. We stellen graag een smakelijk arrangement samen. Geen probleem!

Vraag hiernaast via het contactformulier informatie aan.

Error: redirect is set, but is an invalid URL

Waarom kiezen groepen, families en vrienden voor de outdoor activiteiten van 

In de prachtige omgeving van Appelscha vind je één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren! Daarnaast zijn we klantgericht, kiezen we voor de beste activiteiten en producten voor onze gasten. Al onze jongens en meisjes doen hun uiterste best om dat te bieden wat nodig is voor een unieke belevenis.

Bij ons kun je kiezen uit vele leuke activiteiten. Zo kun je gaan klimmen in ons klimbos, bomvol uitdagende hindernissen en tokkelbanen. Je kunt een kano huren en varen door voormalig turfgebied Ravenswoud. Het is mogelijk om een spel te doen, zoals ‘Wie is de Mol?’. Ontdek natuurgebied het Drents-Friese Wold op de mountainbike. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je meerdere activiteiten gezien die je aanspreken? Combineer deze dan met elkaar en met het eten & drinken!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee.