Contact opnemen

Contact

De Jongens van Outdoor

Boerestreek 8, 8426 BP, Appelscha.
Telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur

Openingstijden

Klimbos Appelscha / overige activiteiten.

Ben je opzoek naar een uitje voor een grotere groep vul dan Dit formulier in

Ben je opzoek naar een dagje uit met je gezin, alleen of met een klein gezelschap (<10) dan zijn wij geopend in de weekenden, vakanties en/of feestdagen

Boek makkelijk online je dagjeuit via: Boeken & Info
Je kunt kiezen uit één van de vet gedrukte datums, lukt dit niet? We zijn dan niet geopend voor `kleine` groepjes. Op www.mini-uitjes.nl vind je nog meer leuke uitjes voor groepen < 10 personen.

Stel hier je vraag

Waarom kiezen groepen, families en vrienden voor de outdoor activiteiten van 

In de prachtige omgeving van Appelscha vind je één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren!

Bij De Jongens van Outdoor kun je kiezen uit vele leuke activiteiten. Zo kun je gaan klimmen in ons klimbos vol uitdagende hindernissen en tokkelbanen. Of huur een kano en vaar door voormalig turfgebied Ravenswoud. Het is ook mogelijk om een spel te doen, zoals ‘Wie is de Mol?’. Of ontdek natuurgebied het Drents-Friese Wold op de mountainbike. De opties zijn eindeloos! Heb je meerdere activiteiten gezien die je aanspreken? Combineer deze dan met elkaar en met het eten & drinken!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee.