Vergaderen bij De Jongens

Het vergaderen in het Drents-Friese Wold bij De Jongens van Outdoor, biedt een ervaring waar de bedrijvigheid van vergaderen samenvloeit met de pracht van de natuur. Deze geweldige locatie, ingebed in de nabijheid van het bos, nodigt uit tot het nemen van een pauze in de buitenlucht om een frisse neus te halen.

De setting van deze vergaderingen is doordrenkt met de rust en schoonheid van de natuur. Tussen de groene bladeren en de ruisende bomen ontvouwen zich bruisende gesprekken en doordachte discussies. De Jongens van Outdoor begrijpen het belang van een omgeving die de geest verkwikt en creativiteit stimuleert.

De mogelijkheid om even uit de vergaderruimte te stappen en te wandelen langs de kronkelende paden van het bos biedt een verfrissende onderbreking. Het is een kans om de gedachten te ordenen te midden van de natuurlijke pracht, wat vaak nieuwe perspectieven en ideeën aanwakkert.

De combinatie van zakelijke inzichten en de rustgevende omgeving van het Drents-Friese Wold maakt deze vergaderlocatie tot een inspirerende plek waar werk en natuur harmonieus samenkomen, waardoor vergaderen niet alleen efficiënt maar ook verrijkend wordt.

neem een heerlijke hamburger bij de jongens van outdoor

Vergaderen & ontspanning

Combineer het vergaderen met wat ontspanning, bv een heerlijke lunch, buffet of een activiteit in het Drents Friese Wold. Wij hebben voor groepen verschillende mogelijkheden, benieuwd? 

Klik via onderstaande buttons voor de mogelijkheden.

hier vind je ons horeca aanbod

Hier vind je al onze outdoor activiteiten

Hier vind je al onze klimactiviteiten

Je bent van harte welkom op onze locatie. Wij bieden maatwerk qua eten en drinken. We stellen graag een smakelijk arrangement samen. Geen probleem!

Vraag hiernaast via het contactformulier informatie aan.

Waarom kiezen groepen, families en vrienden voor de outdoor activiteiten van 

In de prachtige omgeving van Appelscha vind je één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren! Daarnaast zijn we klantgericht, kiezen we voor de beste activiteiten en producten voor onze gasten. Al onze jongens en meisjes doen hun uiterste best om dat te bieden wat nodig is voor een unieke belevenis.

Bij ons kun je kiezen uit vele leuke activiteiten. Zo kun je gaan klimmen in ons klimbos, bomvol uitdagende hindernissen en tokkelbanen. Je kunt een kano huren en varen door voormalig turfgebied Ravenswoud. Het is mogelijk om een spel te doen, zoals ‘Wie is de Mol?’. Ontdek natuurgebied het Drents-Friese Wold op de mountainbike. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je meerdere activiteiten gezien die je aanspreken? Combineer deze dan met elkaar en met het eten & drinken!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee.