Kom genieten, eten en drinken in ons café of op ons terras. Aan de rand van het Drents-Friese Woud, direct aan het plein. Een betere plek vind je niet op de grens van Friesland en Drenthe.

Je wilt leuke activiteiten doen met je familie of vriendengroep en daarna lekker nagenieten in de horeca.

Bij ons kun je eten en drinken in een ongedwongen sfeer! Een grote borrelplank met lekkere wijnen of speciale bieren, barbecue of buffet, we kunnen het allemaal regelen!

Hier vind je al onze outdoor activiteiten

Hier vind je al onze klimactiviteiten

U bent van harte welkom op onze locatie. Wij bieden maatwerk qua eten en drinken. We stellen graag een smakelijk arrangement  samen. Geen probleem! Vraag hiernaast via het contactformulier informatie aan.

Waarom kiezen groepen, families en vrienden voor de outdoor activiteiten van 

In de prachtige omgeving van Appelscha vind je één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren! Daarnaast zijn we klantgericht, kiezen we voor de beste activiteiten en producten voor onze gasten. Al onze jongens en meisjes doen hun uiterste best om dat te bieden wat nodig is voor een unieke belevenis.

Bij ons kun je kiezen uit vele leuke activiteiten. Zo kun je gaan klimmen in ons klimbos, bomvol uitdagende hindernissen en tokkelbanen. Je kunt een kano heren en varen door voormalig turfgebied Ravenswoud. Het is mogelijk om een spel te doen, zoals ‘Wie is de Mol?’. Ontdek natuurgebied het Drents-Friese Wold op de mountainbike. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je meerdere activiteiten gezien die je aanspreken? Combineer deze dan met elkaar en met het eten & drinken!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee.