De mooiste outdoor activiteiten vind je hier op de grens van Friesland en Drenthe.

Wil je iets leuks doen met je familie of vriendengroep en ben je op zoek naar leuke activiteiten? Ga jij straks een bedrijfsuitje organiseren of de familiedag?

Bij ons vind je de leukste outdoor activiteiten in rond Appelscha! Onze activiteiten zijn geschikt voor individuen, gezinnen en alle soorten groepen.

Hier vind je al onze klimactiviteiten

hier vind je ons horeca aanbod

Wat zou je willen doen? We stellen graag een arrangement op maat samen.

Waarom kiezen groepen, families en vrienden voor de outdoor activiteiten van 

In de prachtige omgeving op de grens van Friesland en Drenthe vind je één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om outdoor en plezier met elkaar te combineren.

Bij ons kun je kiezen uit vele leuke activiteiten. Zo kun je gaan klimmen in ons klimbos vol uitdagende hindernissen en tokkelbanen. Of huur een kano en vaar door voormalig turfgebied Ravenswoud. Het is ook mogelijk om een spel te doen, zoals ‘Ben jij de Mol?’. Of ontdek het natuurgebied het op de mountainbike. De opties zijn eindeloos! Heb je meerdere activiteiten gezien die je aanspreken? Combineer deze dan met elkaar en sluit af met eten & drinken.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee.