Kom klimmen op de grens van Friesland en Drenthe. Klimmen is een spannende outdoor activiteit in het Drents Friese Wold. Het ideale uitje voor een dagje weg.

Wil je iets leuks doen met je familie of de vriendengroep en ben je op zoek naar leuke activiteiten? Ga jij straks een bedrijfsuitje organiseren of de familiedag?

Bij ons vind je de leukste klimactiviteiten! Onze activiteiten zijn geschikt voor individuen, gezinnen en alle soorten groepen.

Het Sport Institute Europe is een instituut voor risicovolle sporten zoals buitensport en o.a. klimbossen. Door de jaarlijkse controle van o.a. de bomen, zekersystemen en constructies zoals hindernissen en tokkelbanen, zorgen wij dat ons klimbos in top conditie blijft.

Keurmerk: Approved Member
Dit keurmerk is aan ons afgegeven door het sportinstituut. Wij hebben alles goed geregeld, het risicomanagementplan is goed uitgewerkt en het functioneert in de praktijk. Meer info lees je hier!

Hier vind je al onze outdoor activiteiten

Hier vind je ons horeca aanbod

Zit jouw activiteit er niet bij?

Wat zou je willen doen? We stellen graag een arrangement op maat samen. Geen probleem! Vraag hiernaast via het contactformulier informatie aan.

Waarom kiezen groepen, families en vrienden voor de klimactiviteiten van 

In de prachtige omgeving op de grens van Friesland en Drenthe vind je één van de grootste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een afwisselend natuurgebied met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Dit maakt de omgeving bij uitstek geschikt om klimmen en plezier met elkaar te combineren.

Centraal in Noord Nederland, midden in de natuur vind je Klimbos Appelscha. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Friesland en Drenthe.  De opties zijn eindeloos! Heb je meerdere of andere outdoor activiteiten gezien die je aanspreken? Combineer deze dan met elkaar en sluit af met eten & drinken.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee.