Welkom bij

 

Vakantieprogramma

outdoor

klimmen

horeca

Wij zijn dé organisator van outdoor-evenementen in Noord-Nederland. Wil je iets leuks doen, alleen of met je gezin, familie, vrienden of collega`s? Ben je op zoek naar een teamuitje, schoolreisje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of wat voor evenement dan ook? Het kan bij ons óf op jouw eigen locatie. 

Ons aanbod is groot, wij leveren vooral maatwerk. Neem eens contact op met ons, we komen altijd tot een passende oplossing voor alle doelgroepen.

Wat is de samenstelling van je groep?

schoolreisje-appelscha-drenthe-friesland-kampvuur-de-jongens-van-outdoor

Vakantieprogramma (Individuen & gezinnen)

schoolreisje-appelscha-drenthe-friesland-kampvuur-de-jongens-van-outdoor

Schoolkampen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, teamuitjes, schoolreisjes

Auke Kuipers
Auke Kuipers
2022-08-11
Leuke tocht, en alles door de Jongens en Meisjes van Outdoor goed geregeld. Er was ter plekke ook iemand van hun aanwezig, zeer behulpzaam en vriendelijk!
Frank Keijzer
Frank Keijzer
2022-07-24
Warmste dag van het jaar! Super rustig, alles goed bereikbaar, prachtige natuur. Wel veel last van muggen, een kraantje na afloop om wat af te spoelen/koelen zou fijn geweest zijn. Tot een volgende gelegenheid.
Jacintha Koopman
Jacintha Koopman
2022-07-14
Wij zijn wezen suppen. Superleuke activiteit. Je moet het ter plaatse zelf pakken, geen probleem opzich. Alleen de juiste peddels hadden we helaas niet mee, ze stonden in 3 bakken allemaal door elkaar (kajak, kano en sup). Daar moeten jullie af en toe even naar kijken of een duidelijke poster ophangen in t schuurtje. Ook als tip extra anti-mug spray!
Carolien daniels
Carolien daniels
2022-06-07
We zijn naar het klimpark voor mijn dochter haar verjaardag geweest. Wat een fantastische middag, super georganiseerd en de jongens zijn zeer enthousiast! En als afsluiter heerlijk gegeten. Kon niet beter, niet alleen de kinderen hebben enorm genoten maar wij ook! Hartelijk bedankt
Judith van de Vooren
Judith van de Vooren
2022-06-05
Super geregeld, goede service en prachtige tocht! Echt aan te bevelen. We hebben eerst een lekker broodje gegeten en wat gedronken op de leuke locatie van De Jongens Outdoor in Appelscha. Daar hebben we instructies gekregen over de kano en de route. Dat ging allemaal heel gemakkelijk en de route was mooi! Doen we zeker nog een keer!
Tea De Groot
Tea De Groot
2022-06-04
De kickbikeroute van 16 km gedaan. Mooie route, leuke activiteit. Ik had het nog leuker gevonden als je kon kiezen uit de routes of een extra lus kon doen. Maar misschien heeft dat meer met de leeftijd/ conditie te maken. Mijn medekickbiker had er minder moeite mee. Lekker gemoedelijke hulp ( kwartiertje eerder was geen probleem) en het terras was een aangename beloning!
Mila Helffrich
Mila Helffrich
2021-07-27
The poeple that worked there were amazing. The helped me with directions and every thing.
Dave Lezaire
Dave Lezaire
2021-07-26
Chicken wings were good but too hot.

We proberen je zo goed mogelijk te informeren. Blijf je op de hoogte?

Wij staan klaar om iedereen te ontvangen en de meest onvergetelijke dag te bieden die je kunt bedenken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente informatie.