Kano Zwerftocht Friesland
Kano Zwerftocht Friesland
Avontuurlijke werkweek. Vanaf het water kennismaken met een uniek oerlandschap. Een stukje wilde natuur in het hart van Friesland.
vanaf € 85 p.p.

In het hartje van Friesland ligt het fraaie Nationaal Park De Alde Feanen. Met zijn vierduizend hectare is wat ooit onland was is het nu het grootste aaneengesloten natuurgebied op het Friese vasteland. Een eldorado voor allerlei soorten vogels en vissen, maar ook een ideaal leefgebied voor de otter. En de mens? Die kan er volop genieten. De brede sloten en petgaten vormen een mooi netwerk van waterwegen en zijn bij uitstek geschikt voor prachtige kanotochten. Scholen en groepen kunnen hier op een unieke manier de natuur beleven. Hier gaan de docenten biologie en sport de ideale combinatie maken met natuur en avontuur!

Onder begeleiding van onze instructeur(s) gaat u 3 dagen op ontdekking vanaf het water. Overnachten in eigen tenten op een Marrekrite en op een rustige camping. Compact en goed voorbereid gaan we op avontuur, alles gaat mee in de kano’s. We proberen iedere dag om op tijd het kamp op te slaan. In de avonduren is er dan genoeg tijd om te eten, chillen en bestaat er de mogelijkheid om activiteiten te ondernemen.

Vraag hier informatie aan

Alvast even voorbereidend genieten?