Welkom bij

 

outdoor

klimmen

horeca

Populaire outdoor activiteiten die je als individu én als groep kunt doen.

Ons aanbod is groot. Wij bieden vele soorten outdoor activiteiten en evenementen aan. Daarnaast leveren we vooral maatwerk. Neem eens contact op met ons, we komen altijd tot een passende oplossing voor alle doelgroepen en individuen.

Fort Veenhuizen

Een spel gebasseerd is op Fort Boyard

Ben jij de Mol?

Het spel begint lang voordat je daadwerkelijk in Appelscha bent. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij de Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat jij het weet!

GPS Zwerftocht Challenge

Een GPS kompas wijst je hemelsbreed de weg door het bos, de groep bepaalt de wandelroute over de wegen en paden. Al zwervend door het bos vindt je de waypoints. Op sommige waypoints staat een instructeur op je te wachten met een doe- of denkopdrachten. Wij organiseren verschillende GPS tochten in het bos op de grens van Drenthe en Friesland, voor groepen.

Meer informatie over

outdoor activiteiten

Avond Klimmen

Het klimbos is uitgelicht met verschillende bouwlampen. Het avondklimmen is echt een fantastische ervaring! Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Een unieke beleving op hoog niveau!

Klimmen in het bos

Klimmen in het Klimbos is het ideale uitje voor een dagje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het avontuur hoog op!  Een unieke beleving op hoog maar ook laag niveau!

Mission Impossible

Het hele Klimpark komt aan de beurt, klimmen op de klimwand, abseilen vanuit de toren, de vertrouwensprong, tokkelen en uiteraard de hindernissen moeten bedwongen worden.

Meer informatie over

Klimactiviteiten

Buffetten

Aan het einde van de dag sluiten onze gasten graag bij ons af met een buffet. Onze cateraars maken er een ware traktatie van!

Borrel

Aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold bevindt zich ons Café. Hier kun je terecht voor een perfecte afsluiting van je dag of activiteit. Een grote borrel plank met een goed glas wijn of een speciaal bier.

Lunchen

Aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold bevindt zich ons Café. Hier serveren we goede koffie, bereiden we verse broodjes en schenken we koele dranken.

Meer informatie over

het horeca aanbod

Sjoukje Vellema
Sjoukje Vellema
13. Augustus, 2022.
Hier nu twee keer gegeten en gedronken, heerlijk! En zeer vriendelijk personeel 👍🏻wel veel last van wespen gehad, daar door na binnen gegaan om de maaltijd op te eten.
Joram van Kempen
Joram van Kempen
12. Augustus, 2022.
Klimbos in Appelscha is een aanrader. Goede materialen en begeleiding, ook bij spannende momenten (speciale dank aan David). Prima horeca. Ook Kano en kayaks in Appelscha gehuurd: ongedwongen, vertrouwen & kwaliteit. Heerlijke bramen onderweg geplukt. Hulde aan deze jongens en meiden van de Jongens van Outdoor.
Sd Veenstra
Sd Veenstra
12. Augustus, 2022.
Ontzettend mooie tocht door prachtige natuur. Helaas op het laatste stuk is de route niet (goed) aangegeven
Auke Kuipers
Auke Kuipers
11. Augustus, 2022.
Leuke tocht, en alles door de Jongens en Meisjes van Outdoor goed geregeld. Er was ter plekke ook iemand van hun aanwezig, zeer behulpzaam en vriendelijk!
Roelie de Jong
Roelie de Jong
10. Augustus, 2022.
Arjen Bikker
Arjen Bikker
10. Augustus, 2022.
Heerlijk geklommen, leuke klimroutes, prachtige omgeving en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Dikke duim van ons !
J H
J H
9. Augustus, 2022.
De kinderen hebben erg ge- noten. Het is zeker de moei-te waard om dit met de kin-deren of kleinkinderen te doen. Goed uitgelegd door de begeleiding. EEN AANRADER!!!
Nannie Krouwer
Nannie Krouwer
7. Augustus, 2022.
Anke Brouwer
Anke Brouwer
4. Augustus, 2022.
Een erg leuke klimervaring met het gezin samen met bevriend gezin. Sommige stukken waren behoorlijk hoog. Je zit goed geborgd.
Antonetta Dijkstra
Antonetta Dijkstra
3. Augustus, 2022.
Supper leuk.Gezellige bediening. En we zijn leuk met de e scooters wezen rijden. Een top dag

Waarom kiezen bedrijven, groepen, families en vrienden voor ons?

Het grootste aanbod van activiteiten in Friesland, Groningen en Drenthe

Ideaal voor families, vrienden en groepen

Compleet verzorgde dag of een enkele activiteit

Verzorging van A tot Z

Maatwerk, we doen het samen met jou

We proberen je zo goed mogelijk te informeren. Blijf je op de hoogte?

Wij staan klaar om iedereen te ontvangen en de meest onvergetelijke dag te bieden die je kunt bedenken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente informatie.

Wij zijn dé organisator van outdoor-evenementen in Noord-Nederland. Wil je iets leuks doen, alleen of met familie of vrienden? Ben je op zoek naar een teamuitje, personeelsuitje of wat voor evenement dan ook? Het kan bij ons óf op jouw eigen locatie. Kijk bij onze activiteiten naar de mogelijkheden. Staat jouw gedroomde activiteit er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen activiteiten op onze eigen locaties in Drenthe en Friesland maar komen uiteraard ook graag naar jullie toe!
> Klimbos Appelscha
> Mini-uitjes – De mooiste uitjes van de regio