Welkom bij

 

outdoor

klimmen

horeca

Populaire outdoor activiteiten die je als individu én als groep kunt doen.

Ons aanbod is groot. Wij bieden vele soorten outdoor activiteiten en evenementen aan. Daarnaast leveren we vooral maatwerk. Neem eens contact op met ons, we komen altijd tot een passende oplossing voor alle doelgroepen en individuen.

Fort Veenhuizen

Een spel gebasseerd is op Fort Boyard

Ben jij de Mol?

Het spel begint lang voordat je daadwerkelijk in Appelscha bent. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij de Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat jij het weet!

GPS Zwerftocht Challenge

Een GPS kompas wijst je hemelsbreed de weg door het bos, de groep bepaalt de wandelroute over de wegen en paden. Al zwervend door het bos vindt je de waypoints. Op sommige waypoints staat een instructeur op je te wachten met een doe- of denkopdrachten. Wij organiseren verschillende GPS tochten in het bos op de grens van Drenthe en Friesland, voor groepen.

Meer informatie over

outdoor activiteiten

Avond Klimmen

Het klimbos is uitgelicht met verschillende bouwlampen. Het avondklimmen is echt een fantastische ervaring! Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Een unieke beleving op hoog niveau!

Klimmen in het bos

Klimmen in het Klimbos is het ideale uitje voor een dagje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het avontuur hoog op!  Een unieke beleving op hoog maar ook laag niveau!

Mission Impossible

Het hele Klimpark komt aan de beurt, klimmen op de klimwand, abseilen vanuit de toren, de vertrouwensprong, tokkelen en uiteraard de hindernissen moeten bedwongen worden.

Meer informatie over

Klimactiviteiten

Buffetten

Aan het einde van de dag sluiten onze gasten graag bij ons af met een buffet. Onze cateraars maken er een ware traktatie van!

Borrel

Aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold bevindt zich ons Café. Hier kun je terecht voor een perfecte afsluiting van je dag of activiteit. Een grote borrel plank met een goed glas wijn of een speciaal bier.

Lunchen

Aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold bevindt zich ons Café. Hier serveren we goede koffie, bereiden we verse broodjes en schenken we koele dranken.

Meer informatie over

het horeca aanbod

dolfijntjesSenG
dolfijntjesSenG
2022-11-07
Jdb Entekoele
Jdb Entekoele
2022-10-31
Leuk klimparcours, informeel contact.
hanna van der sluis
hanna van der sluis
2022-10-29
I had a chicken & pesto tosti, which was really good. The tomatoes and chicken were a bit cold, otherwise really good. The hot chocolate is really good. You get to chose between white milk and dark chocolate pieces which you pore in the hot milk. Very good and friendly staff. Clean toilet aswel.
Alies Frederiks
Alies Frederiks
2022-10-23
Super leuk park. Duidelijke uitleg. Mooie omgeving en uitdagende routes
Els Wester
Els Wester
2022-10-20
Eric van Beek
Eric van Beek
2022-10-17
De GPS-wandeling bleek een leuke activiteit voor 3 generaties variërend in leeftijd van 10 tot 76 jaar.
Gisela De Vries
Gisela De Vries
2022-10-02
Erg leuk maar de handelingen die er moeten gedaan worden moet je goed onder de knie hebben
Margreet Droge
Margreet Droge
2022-09-29
Een mooi bedrijf in een hele mooie omgeving; Het Andere Friesland - Zuidoost Friesland! Aanrader om te fietsen - klimmen en te genieten van de natuur! Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Judith B
Judith B
2022-09-18
Top, leuke spellen en prima begeleiding
Robbe Van Vlasselaer
Robbe Van Vlasselaer
2022-09-16
Zeer mooie e-chopper rit gemaakt. Organisatie was tip-top in orde. Zeker een aanrader! Ook lekkere muffins aanwezig 😏

Waarom kiezen bedrijven, groepen, families en vrienden voor ons?

Het grootste aanbod van activiteiten in Friesland, Groningen en Drenthe

Ideaal voor families, vrienden en groepen

Compleet verzorgde dag of een enkele activiteit

Verzorging van A tot Z

Maatwerk, we doen het samen met jou

We proberen je zo goed mogelijk te informeren. Blijf je op de hoogte?

Wij staan klaar om iedereen te ontvangen en de meest onvergetelijke dag te bieden die je kunt bedenken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente informatie.

Wij zijn dé organisator van outdoor-evenementen in Noord-Nederland. Wil je iets leuks doen, alleen of met familie of vrienden? Ben je op zoek naar een teamuitje, personeelsuitje of wat voor evenement dan ook? Het kan bij ons óf op jouw eigen locatie. Kijk bij onze activiteiten naar de mogelijkheden. Staat jouw gedroomde activiteit er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen activiteiten op onze eigen locaties in Drenthe en Friesland maar komen uiteraard ook graag naar jullie toe!
> Klimbos Appelscha
> Mini-uitjes – De mooiste uitjes van de regio